رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

واکنش روسیه به تحولات اخیر در پاکستان

واکنش روسیه به تحولات اخیر در پاکستان سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز چهارشنبه گفت که مسکو با دقت تحولات اخیر در پاکستان را دنبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر  «ماریا زاخاروا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در توییتی نوشت:«تحولات مربوط به دستگیری "عمران خان" نخست وزیر سابق پاکستان را دنبال می‌کنیم. ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم اختلافات را از راه‌های مسالمت‌آمیز حل کنند و امیدواریم که اعتراضات منجر به درگیری جدی نشود و پاکستان به زودی به حالت عادی بازگردد.»

منابع خبری غروب چهارشنبه گزارش کردند که همه موسسات آموزشی در «پنجاب» از پرجمعیت‌ترین شهرهای پاکستان در بحبوحه تشدید شدید تنش‌های سیاسی که باعث تظاهرات خشونت‌آمیز در سراسر کشور شد، تا دو روز آینده تعطیل خواهد بود. در جریان درگیری بین معترضان و نیروهای ظامی، چند نفر کشته و صدها نفر مجروح شدند.

عمران خان برکناری خود از قدرت را غیرقانونی و بخشی از «توطئه غرب» خوانده است. وبگاه «اینتل ریپابلیک» در این خصوص گزارش کرد، عمران خان که به اتهام فساد بازداشت شده می‌گوید که بازداشت وی با انگیزه‌های سیاسی رخ داده است و در حالی امروز در جلسه دادگاه حاضر شد که شعله‌های آتش و هرج و مرج با تظاهرات هزاران نفری حامیان وی، سراسر پاکستان را در برگرفته است.

روزنامه «داون» چاپ پاکستان نیز نوشت، وزارت کشور پاکستان روز چهارشنبه استقرار ارتش در «اسلام آباد» و «پنجاب» را برای کنترل اوضاع تایید کرد.

شبکه خبری «راشاتودی» نیز گزارش کرد که شماری از هواداران عمران خان روز چهارشنبه در برخی شهرهای آمریکا در حمایت از وی تظاهرات کردند.

ارتش پاکستان اعلام کرده که پس از دستگیری عمران خان، حملات سازمان‌دهی‌شده به تاسیسات ارتش صورت گرفت و شعارهای ضد ارتش سر داده شد/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار